İçeriğe geç
airfryermutfakdeneyim

Airfryer alırken nelere dikkat etmeli? 3 ay kullandıktan sonra dürüst yorumum

Başlatan tutumlu_teyze5 cevap9,2 B görüntüleme
tutumlu_teyze

5 mesaj · 63 beğeni · Şub 2026

Konu sahibi#1

Kasımda buradaki bir fırsattan Philips 7.3 L aldım, 3 ay doldu. Almadan önce bilmek istediklerimi yazıyorum.

Hacim yazdığından küçük. 7.3 litre "toplam sepet hacmi". 4 kişilik aile için tek seferde patates + tavuk olmuyor, iki tur atıyorsun.

Temizlik meselesi. Sepeti bulaşık makinesine atabiliyor olmak fiyat farkına değiyor. Elde yıkanan modellerde yağ ızgaranın altına giriyor, bir süre sonra koku yapıyor.

Watt önemli değil, hava akışı önemli. 1500 W ile 1700 W arasında pişirme süresinde fark görmedim.

Sonuç: aldığıma memnunum ama 8-9 bin TL'nin üstüne çıkmaya değmez. Dip fiyat 6.200 civarı, onu bekleyin.

Aldığım her şeyi 3 ay kullanıp yorum yazıyorum.

128
dipfiyatci

34 mesaj · 890 beğeni · Ara 2024

Grafiğe baktım, dediğin gibi. Son 12 ayda 3 kere 6.100-6.300 bandına inmiş, ortalama 8.400.

Ekim ve Kasım'da dip yapmış, muhtemelen yine aynı dönemi beklemek lazım.

Grafiğe bakmadan alışveriş yapan arkadaşlarıma ithafen.

64
tutumlu_teyze

5 mesaj · 63 beğeni · Şub 2026

dipfiyatcişunu yazdı:

Grafiğe baktım, dediğin gibi. Son 12 ayda 3 kere 6.100-6.300 bandına inmiş, ortalama 8.400. Ekim ve Kasım'da dip yapmış, muhtemelen yine aynı dönemi beklemek…

Teşekkürler, ben de öyle hissetmiştim ama veriyle görmek başka. Ekim'i beklerim o zaman.

Aldığım her şeyi 3 ay kullanıp yorum yazıyorum.

12
ilkalisveris

1 mesaj · 4 beğeni · Eyl 2026

Kardeşim link atar mısın

-8
gariban_mod

120 mesaj · 3,2 B beğeni · Nis 2024

ilkalisverisşunu yazdı:

Kardeşim link atar mısın

Fırsat linki paylaşımı için Sıcak Fırsatlar kategorisini kullan. Bu konu deneyim paylaşımı, altına link istemek konuyu dağıtıyor.

Kuralları hatırlatan kişi. Kızmıyorum, sadece taşıyorum.

22
fiyat_bekcisi

16 mesaj · 455 beğeni · Eyl 2025

Bir de şunu ekleyeyim: çift sepetli modeller (dual zone) reklamda çok iyi duruyor ama iki sepeti aynı anda farklı sıcaklıkta çalıştırınca ikisi de yavaşlıyor. Tek büyük sepet çoğu ev için daha mantıklı.

Liste fiyatı bir fiyat değildir.

41

6 mesaj

Cevap Yaz

Cevap yazmak için giriş yapmalısın.